• casafunerarastoica@yahoo.com

  • 0723.532.068 Stoica Marian | 0766.940.650 Alexandru Toader

Casa Funerara Stoica Bucuresti Sector 2 | Soseaua Inacului 82-84

Toggle Navigation

CASA FUNERARA STOICA SRL

Update facut in 5 martie 2018 George

Funerariile reprezinta comemorarea unei vieti care a luat sfarsit. In momentele de grea incercare, cand familia si apropiatii persoanei decedate sunt coplesite de durere, ultimul lucru de care ati dori sa va ocupati este organizarea intregului proces de inmormantare. Pentru a salva timp si bani si pentru a scapa de stresul organizarii funerariilor este recomandat sa apelati la o firma de pompe funebre specializat? care sa se ocupe de intregul proces al inhumarii sau incinerarii. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor funerare, S.C. Casa Funerara Stoica S.R.L. va ofera cea mai completa gama de servicii funerare si pompe funebre in Bucure?ti si pe intreg teritoriul Romaniei. Am creeat pentru dumneavoastra 11 pachete funerare complete, de la pachete care va ofera strictul necesar pentru o inmormantare si pana la pachete complete de servicii funerare unde echipa noastra se va ocupa de absolut intreg procesul funerar. S.C. Casa Funerara Stoica S.R.L. este o agentie de servicii funerare si pompe funebre full-service..

Oferim servicile noastre in toate sectoarele din Bucuresti inclusiv in localitatile din jurul orasului Constatare deces - eliberarea actului constatator de deces e catre un medic Imbalsamare - se face de catre personal specializat si se elibereaza certificat de imbalsamare pentru depunerea la capela sau/si pentru transport Toaletare - spalat, imbracat, babierit, aranjat Manipulare sicriu - personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir Obtinerea actelor necesare inhumarii - obtinerea certificatului de deces, avizului de inhumare si a autorizatiei de depunere capela sau transport in afara orasului unde a survenit decesul Transport funerar - transportarea decedatului catre biserica si/sau cimitir cu masini specializate transport pentru personae, transport pentru sicriu cu limuzina funerara Aranjamene florale - coroane, jerbe, aranjamente cu flori natural Organizare parastase - punem la dispozitie restaurant pentru organizarea parastasului si firme de catering pentru a oferii mancarea necesara unui parastas Fotografii pe ceramica - executam la comanda fotografii pe ceramica , alb-negru sau color, diferite modele si dimensiuni Inchiriere catafalc Cos biserica - colaci, vin, untdelemn, coliva.

De peste 10 ani impreuna

Update 5 Martie 2018 George

Portofoliu De 10 ani am cladit o reputatie a calitatii serviciilor; demnitatea, devotamentul si promptitudinea cu care ne indeplinim sarcinile. Aceasta este o consecinta a atentiei pe care o acordam fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza. Folosind apelul 0723.532.068 Stoica Marian | 0766.940.650 Alexandru Toader, 24h/zi, 7 zile din 7, gasiti suportul necesar si consiliere competenta, astfel ca, impreuna sa gasim solutii eficiente conforme cu cele mai exigente cerinte. Serviciile de cea mai inalta clasa ne recomanda ca fiind compania No. 1 in domeniul serviciilor funerare. Compania S.C. Casa Funerara Stoica S.R.L. intelege durerea dvs, de aceea aratam tuturor clientilor nostri respect; deviza noastra fiind: profesionalism, demnitate si promptitudine. Cand pierdem pe cineva drag, ramanem cu regretul ca nu i-am aratat intreaga dragoste. Pentru ca intelegem asta, suntem alaturi de dvs ca ultimul omagiu si drumul spre eternitate sa fie unul decent, incununat cu toata recunostinta si respectul cuvenite. Conform doleantelor dvs ne putem ocupa pana la cel mai mic detaliu de intreg protocolul,intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea decedatului si a sicriului, transportul mortuar cat si al intregului cortegiu funerar, respectarea traditiilor religioase, aranjamente floral.. In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana pierduta inapoi acasa in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. Intr-un moment atat de delicat, va promitem sa va fim alaturi, un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere! Cu respect echipa Casa Funerara Stoica S.R.L..